Zapojte sa do medzinárodného inkubátora herného vývoja a vyhrajte super ceny!

Úspešné tímy môžu postúpiť do svetového finále v Rio de Janeiro a získať investora na svoj projekt. 

Game Jam Plus je medzinárodná schéma, ktorá slúži na objavovanie talentov v hernom vývoji. Či už máš svoj tím alebo nejaký hľadáš, táto príležitosť je pre každého, kto by sa chcel v developmente posunúť ďalej, získať kontakty a naštartovať svoj projekt. 

Ako to funguje? 

Počas úvodného 48-hodinového game jamu, ktorý sa uskutoční od 20. – 22. októbra 2023, budete pracovať na nápade vašej vlastnej hry, z ktorej vytvoríte hrateľný prototyp. Ak nemáš tím, vôbec to nevadí. Dokážeme ťa dať dokopy so šikovnými grafikmi, grafičkami, programátormi a programátorkami, level dizajnérmi a dizajnérkami a ďalšími funkciami. Tento networking sa udeje 6. – 8. októbra 2023. 

Po tomto game jame budete v rámci tímu priebežne pracovať na hre a rozvíjať ju. To všetko sa bude diať pod dozorom slovenských a zahraničných mentorov, ktorí sú odborníci v hernom vývoji v rôznych aspektoch tvorby digitálnej hry a budú s tímami pravidelne komunikovať. Okrem priebežného vývoja budú tímy čakať pravidelné mesačné check-upy (gate) počas víkendov, kde bude prebiehať intenzívnejšia tvorba a tiež aj ďalšie konzultácie s mentormi. 

Termíny check-upov: 

GATE 1 4 – 5. november 2023 

GATE 2 18 -19. november 2023 

GATE 3 2 – 3. december 2023

GATE 4 30 – 31. december 2023

GATE 5 16 – 17. december 2023

GATE 6 13 – 14. január 2024

Koniec inkubácie a začiatok akcelerácie: 15. január 2024

Polročná práca vývojárov dostane ďalší feedback na európskom semifinále Game Jam Plus (24. februára 2024), odkiaľ najlepšie hry postúpia do svetového finále v Brazílii. To sa koná pravidelne koncom júna. V rámci týchto podujatí sa tímy stretávajú aj s potenciálnymi investormi, ktorí  by radi do projektu vložili svoj input. Výhercovia tiež získajú finančné odmeny.

Okrem toho budú účastníci Game Jam Plusu školení na podávanie projektov v rámci rôznych podporných schém, ako napríklad FPU, Kreatívna Európa a mnohé iné, ktoré môžu taktiež podporiť ich rozpracované projekty. 

Ak sa chceš prihlásiť, vyplň tento FORMULÁR

Game Jam Plus u nás na Slovensku funguje pod hlavičkou Kreatívneho centra Skladová, ktoré zastrešuje Fakulta masmediálnej komunikácie UCM v Trnave.

Close
Close
a

For every modern coworking or office space website out there. This is MultiOffice.

 

Contact us